Få hjälp med stenläggning

Hejsan, äntligen har vi sett till att lägga sten i en del av vår vackra trädgård här i Haninge. Vi fick bra hjälp av ett företag som är specialiserat på stenläggning. De kom in och tittade på vad vi hade för planer och sedan lade de stenen på plats. De är verkligen experter på detta område!

Vi är mycket nöjda med resultatet och ska absolut anlita dem igen när det behövs. Jag rekommenderar verkligen deras tjänster till andra som vill ha hjälp med sin stenläggning. Det finns så många sorters vacker marksten, att välja var svårt och jag och min fru var inte heller överens om vilken sten vi skulle ta. Men det här företaget berättade om olika slags plattor och till slut fanns det en sort som vi båda föll för och det blev den stenen. Vi har lagt sten på vår uteplats men även på vår garageuppfart och det är verkligen snyggt! Jag ska lägga upp bilder i ett inlägg här på bloggen så får ni se det också.

Som sagt, jag kan varmt rekommendera stenläggningsföretaget till er som vill ha vackra stenar i era trädgårdar! En annan fördel är att vi slipper klippa gräsmattan och rensa ogräs, och det är vi mycket tacksamma för. Så om det är någon av er som liksom vi bor här i Haninge, och ni önskar att få hjälp med stenläggning, då kommer ni inte att kunna få bättre hjälp än vad ni kan få av just detta företag och deras experter på området! Jag och min fru är verkligen mycket nöjda med deras tjänster, och vi är säkra på att även ni kommer att bli mycket nöjda och belåtna! Så med de orden ska jag avsluta det här inlägget, tills vi hörs nästa gång! Ha nu en jättefin dag på er!!!